Resolen sis robatoris a domicilis de Castelldefels, Sant Boi i Viladecans

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home dos dies després de cometre l'últim robatori a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat quan fugia al seu país d'origen

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de les comissaries de Gavà, Cerdanyola del Vallès i Sant Boi de Llobregat van resoldre sis robatoris amb força en domicilis de l'àrea metropolitana de Barcelona, concretament als municipis de Castelldefels, Montcada i Reixac, Sant Boi de Llobregat i Viladecans.

La investigació es va iniciar el mes de gener quan els investigadors de la comissaria de Gavà van tenir coneixement d'un robatori amb força a interior de domicili al municipi de Castelldefels. Durant el mes de febrer els investigadors van detectar  quatre robatoris més a domicilis, en els municipis de Castelldefels, Sant Boi de Llobregat i Montcada i Reixac, atribuïbles al mateix individu.

mossos medalla

Modus operandi

En tots sis casos el modus operandi era el mateix: un únic autor del robatori, escalava la façana dels domicilis i forçava una finestra de la terrassa o del balcó, amb la intenció de sostreure joies i diners en efectiu.

Gràcies a les gestions d'investigació, els agents van aconseguir identificar el presumpte autor dels sis robatoris a domicilis de l'àrea metropolitana de Barcelona i, finalment, el 28 d'abril, la persona investigada, un home de nacionalitat xilena, de 21 anys i veí de Barcelona, va ser detingut a l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, quan pretenia sortir del país i volar a cap el seu país d'origen.

En el moment de la seva detenció, l'home duia a sobre objectes que els agents encarregats de la investigació van relacionar amb un robatori en un altre domicili comès pocs dies abans a Viladecans, del qual no es tenia encara coneixement. Els investigadors van comissar aquests objectes sostrets al detingut i ja han estat retornats al seu legítim propietari.

Cal destacar que el detingut no tenia antecedents en el nostre país però gràcies a  les gestions internacionals realitzades amb la policia xilena, es va aconseguir identificar el lladre. El detingut disposava d'un ampli historial delictiu al seu país d'origen. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
174

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix