Demanen quatre anys de presó per una agressió xenòfoba a Sant Feliu

La fiscalia reclama per a l'home i la noia que l'acompanyava, també membre de Democracia Nacional, dos anys per sis delictes d'amenaces

La fiscalia demana quatre anys de presó per a un integrant de la branca jove de Democracia Nacional per haver agredit un home d’origen marroquí. Els fets van tenir lloc el 2 de juliol del 2017, quan al costat d’una noia -també membre del grup d’extrema dreta- enganxava pasquins anunciant una manifestació contra la mesquita a la cruïlla dels carrers Santa Creu amb Rambla Marquesa de Castellbell de Sant Feliu de Llobregat. Uns nens marroquins, de 13 i 11 anys, es van aturar a llegir els cartells, i l’acusat i l’altra noia els van insultar i amenaçar, segons el fiscal. Els nens van fugir corrents fins on eren els seus pares, i els dos individus els van perseguir i van estendre els insults també als progenitors dels nens. En el marc d’aquests fets, l’acusat va agredir el pare dels nens després de treure una navalla de la butxaca.

A més, la fiscalia acusa la noia que acompanyava el presumpte agressor i demana també per cada un dos anys de presó per amenaces. El fiscal considera que els fets són constitutius d’un delicte de lesions amb instrument perillós i sis delictes d’amenaces, amb agreujant de comissió per motius discriminatoris per raó de nació i religió. En el cas de l’acusat, concorre també l’agreujant de reincidència.

simbologia nazi

Tatuatges nazis

Per explicitar la ideologia d’extrema dreta dels joves, el ministeri públic va descriure que el noi porta una esvàstica tatuada al pit, el rostre d’Adolf Hitler al braç dret, un altre escut esvàstica al colze dret i la paraula ‘nazi’ als dits de la mà esquerra, entre d’altres. La noia, afegeix el fiscal, porta tatuada al braç dret una creu amb un casc militar i un fusell amb les paraules ‘honor y gloria división azul’ i a l’esquena una àguila amb una esvàstica, entre d’altres.

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix