Els Mossos detenen dues persones per la desaparició de Janet Jumillas

Imprimeix

Una d’elles a Cornellà de Llobregat molt a prop on es va veure la viladecanenca per darrera vegada el 13 de març

Els agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat Central de Persones Desaparegudes, que van assumir la recerca de Janet Jumillas, han desplegat un operatiu policial on han detingut dues persones presumptament relacionades amb aquesta desaparició, segons ha pogut saber La Premsa del Baix. Un dels detinguts ha estat a Cornellà de Llobregat, lloc on va desaparèixer Jumillas, al carrer Ramon Sala i Messeguer número 33 on tenia la seva residència actual.

IMG 20190507 WA0012

Les possibilitats de trobar amb vida la noia de Viladecans es van reduint a mida que han anat passant els dies. Així, la tasca actual se centra seguint buscant-la i així poder tancar el cas.

20190507 172532

Des de la desaparació de la viladecanenca de 39 anys, la policia autonòmica ha treballat intensament per poder trobar-la, i des de fa setmanes les investigacions s’han centrat, en un habitatge de Cornellà on hi haurien les persones implicades a la seva desaparició. Un dels detinguts -a la imatge- seria una persona jove i de nacionalitat espanyola. La investigació està sota secret de sumari. La policia no descarta que puguin haver més implicats.

20190507 171434 1

Els fets

Cal recordar que Janet Jumillas va desaparèixer el passat 13 de març quan va anar des de Viladecans a Cornellà de Llobregat i ja no va tornar. Havia de fer unes gestions a Hisenda, les va fer, però després, quan havia de quedar amb un cosí seu per esmorzar, ja no s’hi va presentar.

1557232187 163655 1557233114 rrss normal

La dona residia a la mateixa finca que els seus pares i tenia dos fills, de 6 i 8 anys, als que va deixar a l’escola, just abans d’anar cap a Cornellà. Després d’uns dies van trobar el seu cotxe, tancat i sense signes de criminalitat.

Redacció / Fotos: LPdB