Els Mossos detenen dues persones per la desaparició de Janet Jumillas

Una d’elles a Cornellà de Llobregat molt a prop on es va veure la viladecanenca per darrera vegada el 13 de març

Els agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat Central de Persones Desaparegudes, que van assumir la recerca de Janet Jumillas, han desplegat un operatiu policial on han detingut dues persones presumptament relacionades amb aquesta desaparició, segons ha pogut saber La Premsa del Baix. Un dels detinguts ha estat a Cornellà de Llobregat, lloc on va desaparèixer Jumillas, al carrer Ramon Sala i Messeguer número 33 on tenia la seva residència actual.

IMG 20190507 WA0012

Les possibilitats de trobar amb vida la noia de Viladecans es van reduint a mida que han anat passant els dies. Així, la tasca actual se centra seguint buscant-la i així poder tancar el cas.

20190507 172532

Des de la desaparació de la viladecanenca de 39 anys, la policia autonòmica ha treballat intensament per poder trobar-la, i des de fa setmanes les investigacions s’han centrat, en un habitatge de Cornellà on hi haurien les persones implicades a la seva desaparició. Un dels detinguts -a la imatge- seria una persona jove i de nacionalitat espanyola. La investigació està sota secret de sumari. La policia no descarta que puguin haver més implicats.

20190507 171434 1

Els fets

Cal recordar que Janet Jumillas va desaparèixer el passat 13 de març quan va anar des de Viladecans a Cornellà de Llobregat i ja no va tornar. Havia de fer unes gestions a Hisenda, les va fer, però després, quan havia de quedar amb un cosí seu per esmorzar, ja no s’hi va presentar.

1557232187 163655 1557233114 rrss normal

La dona residia a la mateixa finca que els seus pares i tenia dos fills, de 6 i 8 anys, als que va deixar a l’escola, just abans d’anar cap a Cornellà. Després d’uns dies van trobar el seu cotxe, tancat i sense signes de criminalitat.

Redacció / Fotos: LPdB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix