Denuncien un conductor per utilitzar la targeta de minusvàlid d'un difunt

Imprimeix

El propietari real havia denunciat l’any 2016 la seva pèrdua i havia demanat una nova còpia a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van denunciar penalment, un home, de 50 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Esparreguera, fer un ús d'un document autèntic sense estar-ne legitimat.

La investigació es va iniciar el passat 26 de març quan un vigilant municipal de Monistrol de Montserrat va observar un vehicle estacionat en un espai reservat per minusvàlids sense la targeta corresponent. Quan el propietari va anar a recollir el vehicle, el vigilant li va demanar la targeta, però aquesta no coincidia ni amb les dades ni la fotografia de la persona que en feia ús. Per aquest motiu, li va intervenir la targeta per tal enviar-la al grup de recerca i documentació (GRD) dels Mossos d'Esquadra, encarregats de verificar la seva autenticitat.

Després de diverses gestions, els mossos van comprovar que el titular de la targeta havia mort. Aquest home havia denunciat l’any 2016 la seva pèrdua i havia demanat una nova còpia a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Davant d'aquests fets, els mossos van denunciar penalment la presumpte utilització d'un document autèntic sense estar-ne legitimitat.

Redacció / Foto: Arxiu