Un nen de 4 anys salva la vida en un atac de porcs senglars a Sant Vicenç

El succés va passar a les portes de casa seva quan passeja amb la seva família on la defensa del seu gos va ser decisiva, encara que va acabar morint per les ferides

Un grup de porcs senglars va atacar un menor de 4 anys i la seva família en una zona residencial on residencial carrer Santander de Sant Vicenç dels Horts. El pare del nen, David Jesús Díaz, ha volgut denunciar els fets que van succeir el passat cap de setmana passat -a través de la xarxa social i televisió-, on a més de l'atac al seu fill, el gos de la família va morir.

58444404 2483294681695254 4117925428344127488 n

El pare del nen va explicar en el programa d’Antena 3 ‘Espejo Público’ que “és una zona a la qual solem venir i aquell dia el gos, que anava amb una corretja extensible, es va avançar i de sobte vam veure com un senglar va anar a atacar el meu fill de quatre anys”.

Captura de pantalla 2019 05 02 a las 1.35.05

L'atac d'un grup de sis porcs senglars va agafar per sorpresa a tota la família. El nen de 4 anys va patir un atac però per sort va poder ser rescatat pel seu pare, que va fugir juntament amb la seva dona. Quan van poder refugiar-se en una zona sense perill, l'home va voler fer mitja volta per socórrer al seu gos, però va ser impossible perquè els porcs senglars “van venir cap a mi”. Finalment, l'ajuda d'un grup de persones que també estaven a la zona van aconseguir rescatar el gos amb cops de pal cap als senglars: ”Un noi el va rescatar dels animals i el vam dur al veterinari però ens van dir que estava molt greu”. Malauradament, el gos no va poder sobreviure per les ferides dels ullals dels porcs senglars.

58576616 2483294448361944 8464999946184032256 n

Denúncies prèvies

A la seva denúncia del pare del menor atacat  també se suma la d'altres veïns, que es queixen de la llibertat amb la qual es mouen els animals per la zona urbana que posen en perill la integritat de les persones i animals que hi viuen.“Són animals salvatges amb els quals s'ha de tenir molt de copte. No es pot entendre que això passi en una urbanització, ja que hi havia denúncies prèvies sobre aquest problema.”

 ajuntagent wp content uploads sites 2 2018 02 untitled

La proliferació dels porcs senglars s'ha convertit en un maldecap per a les ciutats situades a prop d'espais naturals. El senglar adult és un animal molt territorial i pot reaccionar amb molta ferocitat si se sent atacat o si s'envaeix el seu espai. El seu pes i corpulència, la seva velocitat i els seus potents ullals el converteixen en un animal molt perillós quan ataca.

Redacció / Fotos: David Jesús Díaz Tolra-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix