Investiguen la mort d'un noi de 17 anys aparegut a Gavà

El cos, que s'ha trobat prop de l'escola on estudiava, presenta una ferida d’arma blanca i no es descarta cap hipòtesi

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un noi de 17 anys a Gavà, el cadàver del qual ha aparegut aquest dilluns a mig matí en un descampat, segons informa l’ACN. Els agents han rebut l’avís a quarts de dotze i han localitzat el cos en una zona sense edificar situada entre MercaGavà, la zona esportiva Can Tintorer i el col·legi Sagrada Família, on estudiava el menor.

24902a47d8998816660387592e779235 XL

El cadàver presentava una ferida d’arma blanca a la zona frontal i els Mossos d’Esquadra no descarten cap hipòtesi sobre el motiu de la mort. Amb tot, fonts policials descarten que es tracti d’un homicidi o assassinat, ja que no hi havia signes de defensa. La policia espera ara el resultat de l’autòpsia per poder concretar les circumstàncies de la mort.

Lescola Sagrada Familia Gava 1554454728 28290032 1228x821

En un comunicat, l’Ajuntament de Gavà ha confirmat que el jove era alumne del col·legi Sagrada Família. El consistori ha manifestat el condol a la família del jove i a la resta de la comunitat educativa de l’escola on estudiava, a la qual s’ha ofert assistència psicològica.

L’alcaldessa Raquel Sánchez també ha expressat el seu condol i tristesa a través de les xarxes socials i ha apel·lat a la “prudència” respecte les circumstàncies de la mort, tot recordant que els fets es troben sota investigació policial.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu-Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix