La Policia Nacional deté un narcotraficant a Castelldefels

Imprimeix

Els agents van intervenir en el seu domicili prop de 5 quilos de cocaïna, una pistola i municipi a més de material utillatge per a la preparació de paquets de substància estupefaent

Agents de la Policia Nacional han detingut a Castelldefels a un narcotraficant. Aquesta detenció ha donat lloc a un registre en el qual s'han intervingut prop de cinc quilos de cocaïna. Es tracta de la segona fase d'un operatiu policial iniciat a l'abril de 2018, en el qual s'investiga a un grup organitzat integrat per individus establerts en les zones de Barcelona i Castelló dedicats al trànsit d'heroïna i cocaïna procedent d'Europa.

DSCF4837

A l'abril del present any es va iniciar una recerca i es va detectar que membres de l'organització criminal mantenien contactes amb el principal investigat. Aquest últim presumptament distribuïa, al costat d'altres individus establerts en la zona de Barcelona, estupefaents per la zona llevantina.

Detenció en el domicili

Després d'onze mesos de recerca, i després de tenir coneixement que l'organització pogués distribuir una partida de substància estupefaent, es va elaborar un dispositiu policial en la localitat de Castelldefels. Allí es va interceptar al principal investigat, que sortia d'un domicili, i es va procedir a la seva detenció. Se li va intervenir en el seu poder un total de 300 grams de cocaïna.

DSCF4811

DSCF4869

Com a conseqüència d'aquesta detenció, es va realitzar un registre del domicili, on es van intervenir quatre quilos i mig de cocaïna, cinc quilos de substància de tall, una pistola amb el número de sèrie esborrat, dos carregadors, nombrosa munició del calibre 9mm i un silenciador per a arma semiautomàtica. A més, també es va localitzar nombrós material d'utillatge per a la preparació dels paquets de substància estupefaent, entre els quals es trobava una premsa, diners en efectiu i un vehicle d'alta gamma.

La recerca continua oberta i no es descarten noves detencions.

Redacció / Fotos: Policia Nacional