Mort per atropellament un home a la C-55 a Olesa de Montserrat

Imprimeix

Amb aquesta víctima, són 42 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va registrar un accident mortal de trànsit al punt quilomètric 3 de la C-55 a Olesa de Montserrat. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 15.55 h.

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme va atropellar un home, que va ser traslladat en l’helicòpter medicalitzat del SEM a l’Hospital de Bellvitge, on finalment va morir. Es tracta de J.R.F., de 71 anys i veí d’Olesa de Montserrat. Arran de la incidència, es van activar tres patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM. Quant a l’afectació viària, la carretera es va tallar en els dos sentits de la marxa per tal que els serveis d’emergències portessin a terme les seves tasques.

Amb aquesta víctima, són 42 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Redacció / Foto: Nació Digital