Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana a Sant Esteve

Imprimeix

Els agents van detenir els tres responsables de la plantació com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dimecres 10 d’abril, tres homes de nacionalitats espanyola i marroquina, de 18, 53 i 54 anys, i veïns de Badalona i Corbera de Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar el mes de febrer quan els investigadors van tenir coneixement que a l’interior d’una finca no habitada al municipi de Sant Esteve de Sesrovires podria haver una plantació de marihuana. Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van comprovar que hi podria haver una plantació de marihuana al seu interior. Durant les nits, tot i que no hi vivia cap persona, es podia sentir un soroll intens d’extracció d’aire i una forta olor a marihuana.

190415 NdP 049 RPMS F2 Mossos dEsquadra

Finalment, el 10 d’abril, els investigadors van identificar una de les persones investigades com a responsable de la presumpta plantació de marihuana i, amb el seu consentiment, van accedir a l’interior de la finca on van localitzar dues persones més.

Els agents van localitzar al soterrani de la finca dos habitacles perfectament habilitats i preparats per al cultiu de marihuana amb 160 i 240 plantes respectivament, motiu pel qual van detenir els tres homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

El valor de la marihuana intervinguda seria d’uns 30.000 euros en el mercat negre. Així mateix, tècnics de la companyia elèctrica van detectar que la llum estaria punxada i que l’import de l’energia defraudada arribaria a uns 55.000 euros.

Els arrestats van passar aquest dissabte a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra