Els Mossos d'Esquadra troben droga en dos bars d'Abrera i Martorell

Imprimeix

Es van aixecar set denúncies a clients per tinença de substàncies estupefaents i es va denunciar als responsables dels establiments per manca de rètols, entre d'altres

Els Mossos d'Esquadra, conjuntament amb la Policia Local d'Abrera i la Policia Nacional van realitzar, el divendres 5 d'abril, dues inspeccions a establiments de restauració dels municipis d'Abrera i de Martorell. Arran de diversos conflictes i molèsties veïnals, es van realitzar dues entrades administratives a dos establiments de restauració, concretament dos bars, dels municipis d'Abrera i Martorell.

Captura de pantalla 2019 04 08 a las 18.00.08

Del resultat de la inspecció de l'establiment de restauració de Martorell es va denunciar administrativament el responsable de l'establiment per manca de rètol, per no tenir aigua corrent en un dels lavabos i per afavorir el consum de substàncies estupefaents a l'interior del local. Així mateix, es van aixecar tres denúncies administratives a clients per tinença de substàncies estupefaents i dues persones van ser traslladades a dependències de la Policia Nacional per la llei d'estrangeria.

En l'establiment d'Abrera finalment es va denunciar el responsable del local per no tenir en vigor l'assegurança de responsabilitat civil i per no disposar de diferents rètols. A més a més, es van denunciar administrativament quatre clients per tinença de substàncies estupefaents.

Redacció / Fotos: Google Maps