Mor un home de 45 anys atropellat per un cotxe a Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

El tràgic accident s’ha produït en el punt quilomètric 55 de la C-32 quan la víctima, veí de Corbera de Llobregat, es trobava fora del seu vehicle

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada es va registrar un accident de trànsit al punt quilomètric 55 de la C-32 a l’altura de Sant Boi de Llobregat. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 00.33 h.

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme ha atropellat mortalment al conductor d’un altre turisme quan aquest estava fora del seu vehicle. Es tracta de, M.C.H., un home de 45 anys i veí de Corbera de Llobregat. El conductor de l’altre turisme ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’Hospital de Bellvitge.

1200 1525110149b2f592c3 6e90 44ad a353 ac231163495b

Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, són 23 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu