Presó per a dos homes per tràfic de drogues en una nau industrial

Imprimeix

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Cornellà, van comissar un total d'uns 80 quilograms de presumpta marihuana, amb un valor en el mercat negre d'uns 120.000 euros aproximadament

 

Els Mossos d'Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat, van detenir a la mateixa població tres homes de nacionalitats espanyola i marroquina, de 23, 31 i 60 anys i veïns del municipi, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar quan agents de la Guàrdia Urbana del municipi baixllobregatí van rebre diferents informacions que en una zona industrial del barri d'Almeda del municipi feia una forta olor a presumptament marihuana. Gràcies a la Unitat Canina de la Guàrdia Urbana de Cornellà es va aconseguir ubicar la nau industrial d'on provenia la intensa olor i es va dur a terme un dispositiu conjunt per tal de verificar aquests extrems.

190308 NdP 033 RPMS F3

Registre

Finalment, el 27 de febrer, agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat conjuntament amb la Guàrdia Urbana del municipi van realitzar una entrada i registre a la nau industrial investigada. A l'interior de la nau els agents van comissar un total d'uns 80 quilograms de presumpta marihuana, amb un valor en el mercat negre d'uns 120.000 euros aproximadament.

L'operatiu conjunt entre els dos cossos policials va culminar amb la detenció de tres homes com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, el propietari de la nau i dos homes que hi havia a l'interior en el moment de l'entrada i registre de la nau.

190308 NdP 033 RPMS F2

A més a més, els investigadors van comprovar que les persones detingudes havien connectat a la xarxa elèctrica de forma fraudulenta. Els agents van comprovar que havien excavat un forat des de l'interior de la nau fins als cables de la caixa general de protecció de la façana de la nau.

L'empresa elèctrica afectada va realitzar un informe en què es determinava el valor de l'import defraudat era d'uns 77.000 euros aproximadament, motiu pel qual també van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar l'ingrés a presó per a dos d'ells i la llibertat amb càrrecs per l'altre.  

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra