Presó per als dos presumptes autors de la mort d’un home a Cornellà

Un dels homes va ser detingut l’1 de març a Sant Feliu de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Sant Feliu de Llobregat van detenir l’1 de març el presumpte autor material de l'homicidi d'un home el dia 27 de febrer a Cornellà de Llobregat. Aquesta detenció se suma a les detencions que ja es van fer el mateix dia 27 de febrer de tres homes per la seva participació en la baralla.

Els fets es remunten a les cinc de la matinada del dia 27 de febrer quan els mossos van tenir coneixement que a l'Avinguda Sant Ildefons de Cornellà s'estava produint una baralla a la via pública entre dos grups de persones. Diverses dotacions policials es van adreçar a lloc dels fets on van localitzar dos homes ferits per arma blanca. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre les víctimes, una de les quals va resultar morta com a conseqüència de les ferides. En el cas de l'altre home va ser traslladat a l'hospital i va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte per la seva participació en una baralla tumultuària.

Captura de pantalla 2019 02 27 a las 7.45.45

Els agents desplaçats al lloc dels fets van aconseguir reduir i arrestar un  home com a presumpte autor d'homicidi dolós i per la seva participació en la baralla tumultuària. En l'escorcoll els policies van trobar-li amagat un ganivet de grans dimensions. Després de passar a disposició judicial el detingut va ingressar a presó provisional.

La DIC va iniciar una investigació que va permetre detenir un altre home per la seva implicació directa en la baralla i va identificar un segon autor material de l'agressió mortal, un home de 24 anys i nacionalitat espanyola. Aquesta detenció es va produir la nit del dia 1 de març a Sant Feliu del Llobregat quan els investigadors el van localitzar i detenir com a  presumpte autor material de l'agressió mortal. Aquest darrer arrestat ha passat avui a disposició judicial i el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: CCMA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix