Mor un motorista per un accident a la C-32 a Cornellà

Va ser traslladar a l’hospital de Bellvitge després de patir una topada amb un turisme

El motorista ferit greu després de patir un accident ahir dissabte al migdia a la C-32, a Cornellà de Llobregat en sentit Castelldefels, va morir a la tarda. Per causes que encara s'estan investigant, la motocicleta que conduïa l'home, de 52 anys i veí de Sant Boi de Llobregat, va xocar amb un turisme. Com a conseqüència de la topada, la víctima va ser traslladada a l'hospital de Bellvitge, on finalment va morir.

Arran del sinistre, es va activar cinc patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, es van tallar dos carrils i va haver-hi cues en un tram d’uns quatre quilòmetres. La circulació es va restablir totalment cap a les 14.10 h.

Redacció / Fotos: Trànsit

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
171

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix