Maten un home amb un ganivet després d’una baralla a Cornellà

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte autor dels fets després d’una espectacular persecució

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'atac amb un ganivet en què aquesta matinada ha mort un home i ha resultat detingut un altre després d’una espectacular persecució. Segons fonts policials, els fets s’han produït passades les cinc del matí a l’avinguda de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, pràcticament davant la comissaria de la Policia Nacional.

Captura de pantalla 2019 02 27 a las 7.45.45

Captura de pantalla 2019 02 27 a las 7.45.41

Les primeres investigacions apunten que la mort de l’home per arma blanca -un ganivet- ha estat després d’una baralla entre dues persones. Agents dels Mossos d’Esquadra han protagonitzat una espectacular persecució d’un home que ha volgut fugir quan aquests han arribat al lloc dels fets, i que finalment l’han pogut detenir. En el registre, a més de diversos objectes personals han trobat un ganivet de grans dimensions. El fugitiu ha trencat un vidre del cotxe policial per intentar escapar-se una altra vegada. Aquesta persona està retinguda a l’espera de saber si està relacionada amb l’homicidi.   

Captura de pantalla 2019 02 27 a las 7.45.16

Encara resten detalls dels fets, ja que els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per alcarir els fets i no descarten fer altres detencions de persones implicades en el succés.

Redacció / Fotos: Imatges CCMA