Maten un home amb un ganivet després d’una baralla a Cornellà

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home com a presumpte autor dels fets després d’una espectacular persecució

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'atac amb un ganivet en què aquesta matinada ha mort un home i ha resultat detingut un altre després d’una espectacular persecució. Segons fonts policials, els fets s’han produït passades les cinc del matí a l’avinguda de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, pràcticament davant la comissaria de la Policia Nacional.

Captura de pantalla 2019 02 27 a las 7.45.45

Captura de pantalla 2019 02 27 a las 7.45.41

Les primeres investigacions apunten que la mort de l’home per arma blanca -un ganivet- ha estat després d’una baralla entre dues persones. Agents dels Mossos d’Esquadra han protagonitzat una espectacular persecució d’un home que ha volgut fugir quan aquests han arribat al lloc dels fets, i que finalment l’han pogut detenir. En el registre, a més de diversos objectes personals han trobat un ganivet de grans dimensions. El fugitiu ha trencat un vidre del cotxe policial per intentar escapar-se una altra vegada. Aquesta persona està retinguda a l’espera de saber si està relacionada amb l’homicidi.   

Captura de pantalla 2019 02 27 a las 7.45.16

Encara resten detalls dels fets, ja que els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per alcarir els fets i no descarten fer altres detencions de persones implicades en el succés.

Redacció / Fotos: Imatges CCMA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix