Detinguts tres lladres per dos robatoris en domicilis de Collbató

Imprimeix

Gràcies a l'avís del Vigilant Municipal del municipi i la col·laboració ciutadana, els agents els van detenir mentre omplien el dipòsit del vehicle en una benzinera

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir el dimarts, 19 de febrer, tres homes de nacionalitat colombiana, de 24, 32 i 37 anys, i veïns de Cornellà de Llobregat i Barcelona, com a presumptes autors d'un robatori amb força en un domicili del municipi de Collbató. Posteriorment la Unitat d'Investigació els va vincular amb un segon robatori en un domicili del municipi baixllobregatí.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 21.00 hores, quan les patrulles van rebre l'avís per part del Vigilant Municipal de Collbató en què alertava que un veí havia vist tres individus circulant en un vehicle i que dues d'aquestes persones havien accedit a l'interior d'una parcel·la particular d'un domicili i que en ser sorpresos pel testimoni, havien fugit en cotxe del lloc.

CseRaQEXYAEEeEB

Immediatament les patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell es van adreçar al lloc, mentre el Vigilant Municipal feia un seguiment discret del vehicle.

Escorcoll

Minuts més tard, el vigilant va indicar la ubicació del vehicle en una benzinera del mateix municipi i els agents van aconseguir, en el moment en què es disposaven a omplir el dipòsit, obstaculitzar la marxa del vehicle i van identificar els tres ocupants.

Durant l'escorcoll els agents van localitzar diverses eines utilitzades per cometre robatoris amb força a domicilis, com per exemple guants, tornavisos de grans dimensions i llanternes, així com un portàtil i un rellotge de polsera. Davant les evidències els agents van detenir els tres homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Posteriorment, els investigadors van aconseguir determinar que els detinguts havien realitzat un segon robatori amb força en un altre domicili també del municipi de Collbató, on s'havien endut els objectes localitzats durant l'escorcoll.

Els tres arrestats, sense antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs, amb retirada de passaports. Els objectes recuperats ja han estat retornats als seus legítims propietaris.

Redacció / Fotos: Arxiu