Detenen una passatgera en l'aeroport per dur quilos de cocaïna

Imprimeix

Les boles de droga havien estat disposades a l'interior d'embolcalls de bombons, dins de dues bosses d'una marca d'aquest tipus de dolços

Agents de la Guàrdia Civil, en coordinació amb l'Agència tributària, van detenir en l'Aeroport de Barcelona-el Prat a una ciutadana veneçolana, de 34 anys d'edat, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública, en ser detectats en el seu equipatge boles de cocaïna ocultes en embolcalls de bombons.

Bombones 1

Bombones 2

Els agents, pertanyents a la Unitat Fiscal i Seguretat de la Guàrdia Civil de l'Aeroport del Prat, van procedir a realitzar en la Duana de la terminal T-1 un reconeixement a la maleta d'una passatgera que havia arribat a Barcelona en un vol procedent de Sao Paulo (Brasil). Com a conseqüència d'aquesta inspecció, els guàrdies civils van descobrir dues bosses contenint suposats bombons, però que en realitat eren, després de ser analitzats amb reactius, boles de cocaïna amb la forma d'aquests dolços, amb un pes total de 2.042 kg.

Les diligències juntament amb la detinguda van ser posades a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 del Prat de Llobregat.

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil