Mor un home mentre treballava en unes obres a Sant Just Desvern

Un segon treballador va resultar ferit i va ser traslladat a l’hospital Moisès Broggi

Un home de 41 anys, veí de Ripollet i de nacionalitat espanyola, va perdre la vida mentre estava treballant per retirar l’estructura dpuna grua en unes obres que s’estaven realitzant al carrer Major número 35 de Sant Just Desvern. Els Mossos d’Esquadra va rebre ahir diumenge 10 de febrer a les 12:06 hores. Els fets van passar quan l’estructura que volien retirar es va desplomar i va atrapar el treballador. Tot i la ràpida actuació dels serveis d’emergències no es va poder fer res per salvar la vida de l’home. Un segon treballador, situat en el moment dels fets dins de l'obra, va resultar ferit i va ser traslladat a l'hospital Moisès Broggi.

Captura de pantalla 2019 02 11 a las 8.21.52

Captura de pantalla 2019 02 11 a las 8.21.49

Al lloc dels fets s’hi van traslladar diverses patrulles de la comissaria d’Esplugues de Llobregat, d’Investigació de la Regió Policial Metropolitana Sud, tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques i cinc dotacions de Bombers de la Generalitat. Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Esplugues de Llobregat i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Redacció / Fotos: Google Maps-TV3

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix