A presó una dona per cometre robatoris a benzineres de Molins i Sant Feliu

L’autora dels fets duia un ganivet a la butxaca de la jaqueta i no dubtava en exhibir-lo si les víctimes no col·laboraven ràpidament

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dissabte 26 de gener, una dona de nacionalitat espanyola, de 31 anys i veïna de Sant Feliu de Llobregat com a presumpte autora de set robatoris amb violència i intimidació a benzineres de Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat.

La investigació es va iniciar el darrer mes d’agost quan els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació en una benzinera del municipi. L’autora de l’atracament havia accedit a l’interior de l’establiment, havia tret un ganivet de l’interior d’una bossa de paper, de fulla ampla i d’uns 30 centímetres de llargada, i havia demanat a la dependenta els diners de la caixa enregistradora.

Uns mesos més tard, concretament l’onze de desembre, la dona va cometre un segon robatori amb violència i intimidació a la mateixa benzinera. L’atracadora li va mostrar un ganivet a la treballadora que tenia mig amagat i va aconseguir endur-se tots els bitllets que hi havia a la caixa enregistradora.

BIG 755110120020219 03

Només uns dies més tard, el 22 de desembre, l’autora dels robatoris va cometre un tercer atracament en una altra benzinera de Sant Feliu de Llobregat, amb el mateix modus operandi. La mateixa autora va cometre quatre atracaments més, sempre en benzineres, els dies 16, 18, 20 i 24 de gener a Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat.

Cal esmentar que en el darrer atracament l’autora dels fets no va dubtar en utilitzar la violència quan la víctima, un treballador de l’establiment, es va voler amagar per salvaguardar la seva integritat física.

Els investigadors van comprovar que l’autora dels fets era la mateixa persona i sempre actuava a la tarda, en algun cas va utilitzar un vehicle amb les plaques ocultes i que en la majoria dels fets, els atracaments es van perpetrar moments abans del tancament, quan hi havia menys afluència de clients.

Finalment la matinada del 26 de gener agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van localitzar el vehicle utilitzat per la presumpta autora dels set atracaments i van aconseguir detenir-la.

Posteriorment,  la Unitat d’Investigació de Sant Feliu de Llobregat va poder acreditar la participació de la detinguda als set robatoris amb violència i intimidació que s’investigaven i per aquest motiu en passar a disposició judicial, la jutgessa va decretar l’ingrés a presó.

Altres poblacions

Cal esmentar que la Unitat d’investigació de Cornellà de Llobregat també va resoldre dos robatoris amb violència comesos per la mateixa autora d’uns fets produïts a un centre d’estètica de Sant Joan Despí i una benzinera de Cornellà de Llobregat.

 

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix