Detenen in fraganti un home per robar a l'interior de 41 vehicles al Prat

L'arrestat, amb 26 antecedents policials, anava corrent per la via pública amb una tapa de ferro d'aigües, objecte amb el qual havia trencat els vidres dels vehicles quan va ser sorprès pels agents

Un home de nacionalitat espanyola i de 40 anys, va ser detingut pels Mossos d’esquadra com a presumpte autor de deu robatoris amb força a interior de vehicle al mateix municipi. Així mateix, també va ser detingut, el 16 de gener, com a presumpte autor de 12 robatoris amb força a interior de vehicle i, el 17 de gener, com a presumpte autor de 19 robatoris més.

Els fets van succeir el dissabte 19 de gener, cap a les 23 hores, quan les dotacions, que realitzaven un servei de paisà al municipi del Prat de Llobregat, van observar a la via pública un home que corria de manera evasiva, fet que va alertar als agents i van decidir seguir l'home fins que van aconseguir aturar-lo. L'home en adonar-se de la presència policial va llençar a terra una tapa de ferro d'aigües i es va amagar entre dos vehicles estacionats.

 20180406170105 fb86eec1

Els agents van identificar l'home, amb 26 antecedents per robatoris amb força, i durant l'escorcoll, van localitzar una lot, una navalla i un navegador que havia estat sostret unes hores abans de l'interior d'un vehicle a l'estacionament públic de vehicles al costat de l'estació de trens del municipi. Els policies van localitzar deu vehicles saquejats amb els vidres trencats i l'interior remenat a l'avinguda d'Apel·les Mestres, carrers propers i a l'estacionament al costat de l'estació de trens del municipi, molt a prop d'on havien aturat l'home.

Davant les evidències van detenir l'home com a presumpte autor dels robatoris amb força i el van traslladar al Centre d'Urgències d'Atenció Primària, ja que presentava les mans ensangonades i amb talls.

imatge darxiu duna detencio dels mossos desquadra 5b4dd9a082828

Es dona la circumstància que aquesta mateixa persona havia estat detinguda dos dies abans com a presumpte autor de 19 robatoris amb força a vehicles d'un estacionament públic de vehicles en una esplanada al costat de l'estació de trens del municipi i el 16 de gener, com a presumpte autor de 12 robatoris amb força més a vehicles estacionats a la via pública del municipi. És a dir, que l'arrestat va cometre 41 robatoris en només tres dies.

L'arrestat va passar a disposició judicial les tres vegades i el jutge instructor va decretar, en totes tres, la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix