Investiguen el cap de la Policia Local de Molins per la venda de cotxes

Imprimeix

Segons el sindicat CSIF utilitzava dades de la DGT per obtenir informació privilegiada dels vehicles de segona mà amb els quals feia negoci per internet

El sindicat CSIF ha denunciat el cap de la Policia Local de Molins de Rei, actualment de baixa de llarga durada, a qui acusen de fer negoci amb la revenda de vehicles de segona mà, segons informa l’ACN. El sindicat ha manifestat que el sergent aprofitava el seu càrrec per connectar-se a la base de dades de la DGT, a través del Sistema d'Informació Policial (SIP), i aconseguir informació dels vehicles abans de tancar les operacions.

Captura de pantalla 2019 01 21 a las 23.09.14

Segons la denúncia, el policia feia servir plataformes digitals com Wallapop per vendre els cotxes. Aquesta és la quarta denuncia que per diferents casos s'ha presentat contra el cap de la Policia Local i les tres anteriors van ser arxivades. Fonts coneixedores de la situació han explicat que l'acumulació de denúncies es deu a "discrepàncies personals". L'Ajuntament de Molins de Rei, per la seva banda, ha declinat fer valoracions, segona l’ACN.

Redacció / Fotos: Google Maps