Els Mossos detenen un home per trencar una ordre judicial d'allunyament

Imprimeix

Al detingut, veí de Castelldefels i que acumula 28 antecedents, també se'l relaciona amb dos robatoris amb força a interior de vehicle 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dimecres, 16 de gener, un home de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Castelldefels, com a presumpte autor d'un delicte de trencament de condemna i per dos robatoris amb força a interior de vehicle.

La investigació es van iniciar el passat 3 de gener quan es van produir dos robatoris amb força a l'interior de dos vehicles que estaven estacionats en un pàrquing de Castelldefels. Arran d'aquests fets es va obrir una investigació que va concloure abans d'ahir amb la detenció, pels volts de mitjanit, al Passeig Marítim de Castelldefels, del presumpte autor dels dos robatoris. Els agents també van comprovar que el detingut tenia en vigor una ordre d'allunyament de la zona on va ser localitzat motiu pel qual també se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte de trencament de resolució judicial.

Concretament, el passat 10 de gener el Jutjat d'Instrucció número 7 de Gavà va donar d'alta un requeriment de prohibició d'apropament d'aquest home a un barri del litoral marítim del municipi, on s'havia produït un augment de robatoris amb força interior de vehicle.

190118 NdP 005 RPMS F1 Mossos dEsquadra

190118 NdP 005 RPMS F2 Mossos dEsquadra

Per dictar aquesta ordre els agents van aconseguir demostrar la multireincidència delictiva d'aquest home en la realització de robatoris a interior de vehicle. De fet, acumula 28 antecedents policials, la majoria per aquesta mateixa tipologia delictiva. El lladre utilitzava una peça contundent que trobava pel carrer, com per exemple una pedra, una tapa de clavegueram o, fins i tot, seients de bicicleta, per trencar els vidres dels vehicles i sostreure els objectes de l'interior.

El detingut ha passat a disposició judicial avui divendres, 18 de gener, davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Gavà i ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra