La Guàrdia Civil deté un passatger a l'aeroport amb 5 quilos d'heroïna

Imprimeix

L’home, d’origen pakistanès, ho tenia amagat en la seva maleta i és una de les majors quantitats d'heroïna intervinguda l'últim any a la instal·lació aeroportuària

Efectius del Servei Fiscal de la Guàrdia Civil de l'Aeroport de Barcelona-el Prat, en coordinació amb l'Agència Tributària, van detenir a un ciutadà d'origen pakistanès i nacionalitat italiana de 49 anys, quan intentava entrar a Espanya amb 5,318 kg d'heroïna amagada en la seva maleta.

FOTO 3

Els agents del Servei Fiscal que presten servei en la duana de la Terminal T-1 de l'aeroport, van inspeccionar l'equipatge del passatger que havia arribat a Barcelona en un vol procedent de Sri Lanka. Com a conseqüència d'aquesta inspecció els agents van descobrir un doble fons en l'equipatge en el qual s'ocultava una planxa amb una substància en pols de color beig que després d'analitzar amb reactius va donar resultat positiu en heroïna, motiu pel qual va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues.

FOTO 2

Les diligències juntament amb el detingut va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 del Prat de Llobregat.

 

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil