Un home ferit de gravetat per arma de foc a Sant Esteve Sesrovires

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra sospiten que podria ser un nou enfrontament entre bandes dominicanes, ja que la víctima és d’aquest pais

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió amb arma de foc a un home a Sant Esteve Sesrovires. La víctima va ser trobada la matinada de divendres en ple carrer amb una ferida de bala en l'esquena. L'home va ser traslladat a l'hospital de Bellvitge i al tancament de la present notícia el seu estat era reservat. Les perquisicions policials apunten al fet que podria tractar-se d'un nou enfrontament entre ciutadans d'origen dominicà, ja que la víctima és d'aquesta nacionalitat. Els Mossos estarien investigant dues persones per la seva possible implicació en l'agressió.

DtorYE2WkAAAIR0

La policia porta tres anys investigant el repunt d'incidents violents entre ciutadans dominicans. El cenit d'aquesta tensió es va produir quan un enfrontament entre dues bandes es va saldar amb sis morts.

Segons va explicar el passat 5 de novembre el cap de la Divisió de Recerca Criminal dels Mossos, les antigues bandes llatines no han mutat a una macroorganizació criminal, sinó que alguns dels membres d'aquests grups han trobat en el narcotràfic una "via de sortida" per a la seva activitat criminal. D'aquesta manera, tant la xarxa dominicana de narcopisos desmantellada a l'octubre com aquest incident més recent, podrien ser part de la diversificació d'activitats d'aquestes bandes llatines.

Redacció / Fotos: Arxiu-Mossos d’Esquadra