Mor un home després de conduir temeràriament per Sant Feliu i Esplugues

En l'intent d'aturar-lo quatre Mossos d’Esquadra van resultar ferits i sis cotxes policials van patir danys

Un home, de 31 anys i veí de Sant Feliu de Llobregat, va morir la matinada de dissabte després de conduir temeràriament pels carrers de Sant Feliu i Esplugues de Llobregat, posant en risc greu la ciutadania. En l'intent d'aturar-lo, quatre Mossos d’Esquadra van resultar ferits i sis cotxes policials van patir danys materials. Un cop interceptat pels agents, l'home que conduïa el cotxe va morir mentre estava sent atès pels serveis d'emergències.

47030496 1774095692719496 6534843881039593472 n

Segons fonts consultel conductor va ser interceptat pels Mossos d’Esquadra a l’avinguda dels Països Catalans amb Laureà Miró, després d'uns 10 quilòmetres de persecució. A la zona van arribar diverses patrulles i van intentar treure al conductor del cotxe colpejant diverses vegades les llunes del vehicle perquè baixés de l'automòbil, mentre que aquest seguia accelerant del seu cotxe tot i que dos vehicles policials ho impedien. Finalment, van aconseguir detenir a la víctima, que va entrar en una situació de parada cardiorespiratòria. Els facultatius del SEM que s’havien personat al lloc dels fets van dur terme tasques de reanimació a l'home, però finalment va morir sense que donés temps a traslladar-ho a cap centre hospitalari.

Captura de pantalla 2018 12 01 a las 16.28.22

Captura de pantalla 2018 12 01 a las 16.28.16

A l'operatiu hi van participar agents dels Mossos de les comissaries de Sant Feliu, Esplugues i Cornellà de Llobregat. Agents de la Divisió d'Investigació Criminal han obert una investigació per esclarir les circumstàncies de l'incident i de la mort de l'home.

Redacció / Fotos: Quirze Esplugues-Particulars

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix