Ingressa a la presó un gavanenc per tràfic de drogues

Imprimeix

Va ser detingut a l’aparcament d’un supermercat a Barberà dels Vallès amb 42 quilos d’haixix

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 48 anys i veí de Gavà per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, després de trobar en el maleter del seu cotxe 42 quilos d’haixix.

Els fets van ocórrer el passat 23 de novembre, al voltant de les 22 hores, quan els agents van rebre l’avís que un home es trobava en l’aparcament d’un supermercat de Barberà del Vallès i revisava els vehicles que es trobaven estacionats com si volgués saquejar-los. Quan els agents van arribar al lloc van localitzar a l’home, que es trobava assegut en el seu vehicle,  el van identificar i van fer un registre del cotxe. En el registre, els agents van trobar dins del maleter tres maletes carregades amb paquets d’haixix. El pes de la droga era de 42 quilos i segons les fonts el seu preu s’elevaria a 66.318 euros, ja que cada quilo té un valor d’1.570 euros al mercat il·legal.

2557ac5845871c1.jpg 525981578

Es dóna la circumstància que l’arrestat, al que li constaven quatre detencions prèvies per fets similars practicades pels mossos, també havia estat detingut per la Guàrdia Civil i la Policia Nacional per delictes de tràfic de drogues. El dia 25 de novembre, el detingut va passar a disposició judicial i el jutge va decidir l’ingrés a la presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra