Detenen els lladres de trasters i vehicles en pàrquings a Castelldefels

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra també enxampen dos homes per un robatori amb força en un establiment comercial del mateix municipi

Els Mossos d'Esquadra van detenir, els dies 13 i 21 de novembre, tres homes de nacionalitat espanyola i brasilera, de 21, 22 i 26 anys i veïns de Castelldefels com a presumptes autors de 27 robatoris amb força a trasters, tres robatoris interior de vehicle i un furt interior de vehicle a pàrquings comunitaris del municipi de Castelldefels.

La investigació es va iniciar quan la Unitat d'Investigació de la comissaria de Gavà va tenir coneixement de 17 trasters forçats, la matinada del 25 d'octubre, situats en una finca del municipi de Castelldefels. Per accedir a la finca, l'autor dels robatoris també havia violentat el pany de la porta d'accés a l'edifici. Gràcies a la tasca dels investigadors es va identificar el presumpte autor, un home amb 21 antecedents de la mateixa tipologia delictiva, i finalment se'l va detenir el 13 de novembre.

181123 NdP 115 RPMS F Mossos dEsquadra

A més a més, els investigadors tenien coneixement que les matinades dels dies 8, 26, 29 i 30 d'octubre uns individus havien entrat a la zona comunitària d'un immoble del mateix municipi i havien forçat nou trasters de manera reiterada i havien sostret objectes del seu interior.

Gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de videovigilància del pàrquing i a les gestions d'investigació realitzades per aquesta unitat van permetre identificar i detenir, els dies 6 i 7 de novembre, dos homes de 21 i 22 anys, de nacionalitat brasilera i espanyola, i veïns de Castelldefels com a presumptes autors d'aquests robatoris.

Cal esmentar que aquests dos homes posteriorment, el 21 de novembre, van ser detinguts novament com a presumptes autors de tres robatoris amb força interior de vehicle, un robatori amb força en un traster i un furt interior de vehicle a l'interior de diferents pàrquings comunitaris del municipi de Castelldefels, comesos entre els dies 19 al 29 d'octubre. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Altra actuació policial

 En una altra actuació agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Castelldefels i agents de la Policia Local del municipi van detenir, el dilluns 12 de novembre, dos homes, de 18 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina, i veïns del municipi, i un menor d'edat, com a presumptes autors d'un robatori amb força en un establiment comercial de Castelldefels.

imatge darxiu duna detencio dels mossos desquadra 25

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 03 hores de la matinada, quan les patrulles de Castelldefels van ser alertats que tres nois estaven forçant amb pals la reixa d'un establiment comercial del municipi. Immediatament els agents es van adreçar al lloc i van localitzar tres joves que en veure les dotacions policials van fugir del lloc, llençant una caixa enregistradora a terra. Els agents van aconseguir aturar-los i detenir-los pel robatori amb força en grau de temptativa.

L'arrestat menor d'edat va passar a disposició de Fiscalia de Menors i els detinguts majors d'edat van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

  

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra