Una fuita de gas obliga a desallotjar deu veïns a Castelldefels

Imprimeix

Una màquina, que estava treballant en unes obres al carrer Pep Ventura, ha perforat una canonada i ha provocat que s’encenguessin tots els protocols de seguretat a la zona afectada

Una desena de persones han hagut de ser desallotjades dels seus habitatges després que es produís una fuita de gas com a conseqüència de la perforació d’una canonada per una màquina que estava treballant en les obres al carrer Pep Ventura número 2 de Castelldefels, segons informen els Bombers de la Generalitat.

La fuita de gas, que s’ha produït al voltant de les deu del matí, ha fet que s'encenguessin tots els protocols de seguretat. “Hem trucat al 112 d’emergències per intentar solucionar l’incident i ha calgut desallotjar deu veïns del bloc del costat com a mesura preventiva. A més s’ha acordonat un perímetre de seguretat d’uns 100 metres”, segons explica la técnica municipal, Lucia Yurrita.   

El succés no ha provocat danys personals, i els bombers, que han anat amb dues dotacions, i els tècnics de Gas Natural han aconseguit solucionar la incidència.

Redacció / Fotos: LPdB