Una persecució policial acaba amb la detenció d’un home a Cornellà

Hi ha indicis que el conductor havia consumit substàncies estupefaents, segons fonts policials

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí un home, veí de Cornellà de Llobregat de nacionalitat boliviana i amb indicis d’haver consumit substàncies estupefaents, després de protagonitzar una espectacular persecució policial que ha començat a la B-20 (sortida 13) al terme municipal d’Esplugues de Llobregat i ha finalitzat a l’avinguda de la Línia Elèctrica de Cornellà de Llobregat.

fotonoticia 20171213161700 640

El succés, segons fonts policials, ha passat al voltant de les 11 del matí quan l’home, que conduïa un BMW de color negre, s’ha saltat un control policial de trànsit i s’ha donat a la fuga. Finalment una patrulla de mossos l’ha pogut interceptar al municipi de Cornellà de Llobregat. Com a resultat de la seva conducció temerària, un cotxe particular i dos policials han patit danys considerables.  L’home ha estat detingut i ha passat a disposició judicial.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (Arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix