Detenen dos homes per atracar en benzineres de Vallirana

Juntament amb l'autor material dels robatoris també van detenir un altre home que col·laborava amb ell i amb el qual convivia en una casa ocupada a la mateixa localitat on es van cometre els delictes

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'investigació de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat van detenir el passat diumenge, 4 de novembre, dos homes, de 25 i 28 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Vallirana, com a presumpte autor i cooperador de tres robatoris amb violència i intimidació en dues benzineres a la mateixa població de residència dels detinguts.

El primer d'aquests robatoris va tenir lloc el passat 27 de setembre en una benzinera de la població de Vallirana, on l'atracador va intimidar amb una arma blanca a la dependenta i va sostreure els diners de la caixa enregistradora. Només dues setmanes després, l'11 d'octubre, el mateix home va tornar a atracar la mateixa benzinera i també va sostreure els diners que en aquell moment hi havia a la caixa. El tercer robatori el va cometre el 31 d'octubre en una altra benzinera de Vallirana, separada menys d'un quilòmetre de la que ja havia patit dos robatoris prèviament.

valli benzi

Arran aquests fets la Unitat d'Investigació de la comissaria de Sant Feliu de Llobregat va iniciar una investigació que va permetre identificar l´autor d'aquests tres robatoris i a la persona que cooperava amb ell.

Així mateix, els agents també van detenir a l'autor material dels atracaments per altres fets que tenia pendents, concretament, un robatori amb força en una casa de Vallirana, dos robatoris amb intimidació a l'Hospitalet de Llobregat i un altre a  Sant Boi de Llobregat, fets pels quals li constaven ordres de detenció.

Finalment, el 4 de novembre els investigadors van detenir els dos homes a la mateixa població de Vallirana, on residien i cometien els atracaments. En l'escorcoll judicial del domicili van trobar les peces de roba emprades en els robatoris violents a les benzineres de la població.

Els detinguts, amb 14 antecedents, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
96

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix