Detinguts in fraganti dos homes per robatori a Sant Esteve Sesrovires

Els Mossos d’Esquadra van detenir un d'ells a l'estació de ferrocarrils i la Policia Local l'altre a la via pública quan intentaven fugir després de veure's sorpresos forçant la porta d'un domicili

Dos homes, de 21 i 23 anys, de nacionalitat georgiana i veïns de Santa Coloma de Gramenet, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra om a presumptes autors d'un robatori amb força consumat i una temptativa de robatori amb força a interior de domicili.

El succés va passar el passat 5 de novembre al voltant de les 10.30 hores. Els mossos van rebre l'avís d'un testimoni que informava que dues persones intentaven forçar la porta d'un domicili al municipi de Sant Esteve Sesrovires.

1516373072887

Immediatament es van adreçar al lloc patrulles de mossos i de la Policia Local que feien un servei conjunt de prevenció de robatoris amb força a domicilis. Els investigadors van anar a l'estació de ferrocarrils on van localitzar un home que coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis de la temptativa del robatori. A més, els mossos van veure com l'home intentava desfer-se, llençant-los a una paperera, un tornavís i una llanterna, emprats en la temptativa, motiu pel qual el van detenir. Mentre els mossos detenien un dels implicats a l'estació dels ferrocarrils, la Policia Local va localitzar el segon, a la via pública i també el va detenir.

Un cop en dependències policials, els investigadors van trobar indicis que relacionaven els detinguts amb un altre robatori amb força en un domicili, a la mateixa població, perpetrat el 3 de juliol d'enguany i també els van imputar aquest  fet.

Els arrestats, amb dos antecedents per la mateixa tipologia delictiva, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d'Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix