Detenen un jove que venia droga a la porta d’una escola de Sant Andreu

Imprimeix

La Polica Local li van trobar tretze bosses plenes de marihuana preparades per a la venda

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca ha detingut un jove de 19 anys acusat d’un delicte contra la salut pública per vendre substàncies estupefaents a les portes d’un centre d’educació secundària de la ciutat, segons informa l’Ajuntament.

img jpolo 20160426 193647 imagenes lv otras fuentes policia local sant andreu kFnF U401384578295RDH 992x558LaVanguardia Web

Els fets van succeir la setmana passada quan els agents van procedir a la detenció del jove, al que portaven investigant des de feia setmanes. La detenció la van practicar agents de la Unitat Canina d’aquesta Policia Local. El gos ensinistrar va assenyalar als agents la presència d’aquesta persona, de nacionalitat espanyola i a qui els agents ja vigilaven des de feia setmanes. Al posterior escorcoll, els agents van trobar 13 bosses plenes de marihuana preparades per a la venda. A més, al detingut li van intervenir petites quantitats de diners procedents de la venda de droga.

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca manté obert el control dels accessos als centres educatius per detectar la possible venda de substàncies estupefaents.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Andreu de la Barca