Presó per a tres homes pel tràfic de drogues a Sant Boi

Imprimeix

En un sol pis se'ls va comissar 211 grams de cocaïna de gran puresa, amb un valor de venda en el mercat il·legal de 12.500 euros i 338 grams d'haixix valorats en 1.900 euros

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Sant Boi de Llobregat van detenir a la mateixa població, el dijous 4 d'octubre, quatre homes de nacionalitat marroquina, d'entre 48 i 21 anys i tots ells veïns de Sant Boi de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar amb la recollida d'informació per part dels investigadors de la presumpta distribució de substàncies estupefaents des d'un pis ubicat en una cèntrica via de Sant Boi de Llobregat. Les indagacions realitzades al voltant de l'activitat dels individus que hi residien va confirmar les informacions inicials i es van obtenir evidències de l'activitat il·lícita.

DolX1PkXkAA n0q

Els mossos van fer l'entrada policial en el domicili el 4 d'octubre i l'escorcoll de l'habitatge va permetre el comís d'un total de 211 grams de cocaïna, distribuïts en dos rocs amb un pes de 211 grams i 15 embolcalls monodosi de cocaïna, ja individualitzats i preparats per a la seva distribució, així com un total de 6.040 euros en metàl·lic, distribuïts en bitlles de 20 i 50 euros, procedents de la venda al detall de substàncies estupefaents.

Com és habitual en aquest tipus de delictes de venda de substàncies estupefaents, als detinguts se'ls va comissar diversos telèfons a cadascun d'ells, emprats per contactar amb els compradors i dificultar la identificació i el seguiment policial així com balances de precisió, embolcalls i substàncies de tall per adulterar la droga, augmentar el pes i obtenir així més benefici de la seva venda. Així mateix, en el mateix pis els investigadors van comissar rellotges i joies d'or presumptament utilitzats pels compradors per pagar la droga.

Davant les evidències, els investigadors van detenir els quatre homes que hi havia en el moment de l'escorcoll en el pis per un delicte contra la salut pública, donat que tots quatre tenien droga, diners, telèfons i estris relacionats amb la venda al detall de substàncies estupefaents en les habitacions on pernoctaven.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Sant Boi de Llobregat que va decretar l'ingrés a presó de tres dels quatre detinguts i la llibertat amb càrrecs del quart detingut.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra