Detenen el responsable d'un bar d'Esparreguera per vendre marihuana

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra també van denunciar administrativament sis clients per tinença de substàncies estupefaents

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir, el divendres 5 d'octubre, un home de nacionalitat marroquina, de 39 anys i veí del municipi d'Esparreguera com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 20 hores, quan els agents van realitzar una entrada administrativa en un establiment públic, concretament en un bar, en horari d'obertura, al municipi d'Esparreguera. Van participar agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana i la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell, de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) i de l'Àrea de Recursos Operatius de la Regió Policial Metropolitana Sud, de la Unitat Canina i agents de la Policial Local d'Esparreguera.

181008 NdP 098 RPMS F2 Mossos dEsquadra

Els agents van identificar les persones que hi havia al seu interior i al responsable del local, que es trobava darrera la barra de l'establiment atenent als clients. Així mateix es van denunciar administrativament sis persones per tinença de substàncies estupefaents.

181008 NdP 098 RPMS F1 Mossos dEsquadra

A més a més, els agents amb el suport dels gossos de la Unitat Canina van localitzar, amagats en diferents llocs del bar, com per exemple a l'interior d'una nevera instal·lada a la barra, substàncies estupefaents, presumptament marihuana i haixix, motiu pel qual van detenir el propietari del negoci com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

Altres irregularitats

Els agents de l’URPA van aixecar actes administratives per manca d'assegurança de l'establiment, per no disposar de rètol, per falta d'higiene i per afavoriment del consum de substàncies en un local públic. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra