Presó per a un espluguí per cinc delictes de robatori en domicilis

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra van localitzar i detenir els presumptes autors a Martorell després de diverses indagacions

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes i una dona, de 40, 27 i 39 anys, nacionalitat xilena i veïns de Súria i Esplugues de Llobregat, com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb força a interior de domicili.

Les detencions són el resultat d’una investigació oberta durant el mes de setembre, arran de dos robatoris amb força en domicilis de Monistrol de Montserrat, d’on van sostreure una televisió, dos telèfons mòbils, una càmera de vídeo i documentació personal. Simultàniament es van produir tres robatoris més en domicilis de Manresa. En tots els casos els lladres van entrar per la porta principal i, un cop dins, van sostreure televisions, ordinadors portàtils, tauletes electròniques, càmeres, joies, diners i altres objectes.

DoVUppQXsAAdDiT

Després de diverses indagacions els mossos van localitzar i detenir els presumptes autors el passat 28 de setembre a Martorell. El mateix dia de les detencions els investigadors van fer una entrada i perquisició en un domicili de Súria ocupat pels sospitosos. Durant l’escorcoll van trobar part del material sostret als esmentats robatoris.

Els detinguts, entre els l'espluguí de 27 anys, van passar 29 a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual en va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta, ja que no es descarta que estiguin implicats en altres robatoris.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (Arxiu)