Detingut per conduir sense carnet i per alterar la matrícula de la moto

Imprimeix

Els Mossos d’Esquadra afirmen que l'individu, veí de Sant Feliu de Llobregat, havia fugit tres cops de la policia els darrers mesos

Un veí de Sant Feliu de Llobregat, de 28 anys i nacionalitat espanyola, ha estat detingut per conduir la seva moto sense carnet i amb la matrícula del vehicle alterada. Per aquests dos fets se'l considera autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit i d'un altre de falsedat documental. La detenció va tenir lloc el 12 de setembre, en el marc d'un dispositiu policial per localitzar-lo, segons explica l’ACN.

Els Mossos d’Esquadra expliquen que l'home havia fugit en tres ocasions els darrers mesos, conduint de forma temerària i posant en risc la resta d'usuaris de la via. Les investigacions policials havien permès identificar el presumpte autor d'aquestes accions, que circulava sense carnet perquè n'havia perdut tots els punts.

1536504830455

Un cop detingut, els agents van comprovar que la moto duia un dispositiu per amagar la placa de la matrícula. A banda, l'individu va ser sotmès a les proves de detecció d'estupefaents i va donar positiu en la de cocaïna. El detingut va quedar en llibertat després de declarar en seu policial, a l'espera que el citi el jutge.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (Arxiu)