Decomissen 114 plantes de marihuana a Sant Esteve Sesrovires

Imprimeix

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van detenir un home, propietari de l’habitatge on es trobava la plantació en el soterrani de l’edifici

La Policia Local de Sant Esteve Sesrovires ha detingut una persona, de nacionalitat espanyola i de 40 anys, després de comprovar que tenia 114 plantes de marihuana a casa seva i estris per a la seva transformació en haixix. Agents policials es van personar en l’habitatge després de ser alertats d’una forta olor.

El passat divendres es va detectar que un habitatge desprenia una olor intensa. Dos agents de la Policia Local van accedir a la propietat i vam comprovar l’existència d’una plantació de marihuana en el soterrani de l’edifici. Vam trobar 114 plantes de marihuana i tota una infraestructura per la seva transformació en haixix, com ara un sistema d’il·luminació i d’aire, així com estris diversos.  Les plantes han estat decomissades.

La Policia Local, en col·laboració amb Mossos d’Esquadra, va procedir a la seva detenció  i posada a disposició davant l’autoritat judicial. El detingut va ser denunciat per dos delictes: contra la salut pública i de frau en el fluid elèctric, ja que també havia alterat un comptador.  

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires