Decomissen 114 plantes de marihuana a Sant Esteve Sesrovires

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra van detenir un home, propietari de l’habitatge on es trobava la plantació en el soterrani de l’edifici

La Policia Local de Sant Esteve Sesrovires ha detingut una persona, de nacionalitat espanyola i de 40 anys, després de comprovar que tenia 114 plantes de marihuana a casa seva i estris per a la seva transformació en haixix. Agents policials es van personar en l’habitatge després de ser alertats d’una forta olor.

El passat divendres es va detectar que un habitatge desprenia una olor intensa. Dos agents de la Policia Local van accedir a la propietat i vam comprovar l’existència d’una plantació de marihuana en el soterrani de l’edifici. Vam trobar 114 plantes de marihuana i tota una infraestructura per la seva transformació en haixix, com ara un sistema d’il·luminació i d’aire, així com estris diversos.  Les plantes han estat decomissades.

La Policia Local, en col·laboració amb Mossos d’Esquadra, va procedir a la seva detenció  i posada a disposició davant l’autoritat judicial. El detingut va ser denunciat per dos delictes: contra la salut pública i de frau en el fluid elèctric, ja que també havia alterat un comptador.  

Redacció / Fotos: Aj. Sant Esteve Sesrovires

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix