Mor un home a Viladecans en caure-li una tanca metàl·lica

La víctima tenia 33 anys, era de nacionalitat senegalesa i veí de l'Hospitalet de Llobregat

Un home de 33 anys va morir ahir dissabte al migdia a Viladecans mentre treballava en una obra del carrer Forja. Segons informen els Mossos d’Esquadra, l’avís de l’accident laboral es va rebre a les 12.34 hores i la víctima és un veí de l’Hospitalet de Llobregat de nacionalitat senegalesa a qui li va caure una tanca metàl·lica a sobre.

Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius dels Bombers de la Generalitat i serveis sanitaris. En arribar al lloc, els serveis d’emergències van confirmar que l’home era mort. La policia catalana va transmetre la informació sobre els fets al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Redacció / Fotos: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix