Detenen una dona de Cornellà per robar a persones d’edat avançada

Imprimeix

Va sostreure uns 7.000 euros i joies valorades en 3.600 euros en domicilis de Cervelló i Sant Andreu de la Barca

Una dona espanyola, de 45 anys i veïna de Cornellà de Llobregat, va ser detinguda pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autora de cinc delictes de furt i un delicte d’estafa als municipis de Cervelló i de Sant Andreu de la Barca.

A mitjans del mes de juliol un analista de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell va detectar diverses vendes irregulars a diferents establiments de compravenda d’or al municipi de Cornellà de Llobregat per part d’una dona que treballava fent tasques assistencials a persones d’edat avançada al municipi de Sant Andreu de la Barca. Els investigadors van recercar altres possibles vendes de joies sostretes i van comprovar, en realitzar comprovacions en establiments de compravenda d’or, que durant els anys 2017 i 2018, la dona havia rebut gairebé un total de 3.600 euros per les vendes de múltiples joies. Així mateix, els investigadors van contactar amb els familiars i les persones per a les quals estava treballant actualment al municipi de Sant Andreu de la Barca i també amb les que havia treballat l’any anterior al municipi de Cervelló.

Dl6U7H7WwAI N t

S’aprofitava de la confiança

Els agents van comprovar que la treballadora domèstica s’aprofitava de la confiança plena de les víctimes, cinc persones d’edat avançada, i dels seus familiars, per tal de sostreure diners, en total uns 7.000 euros en efectiu i joies de les cases on treballava. Inclús en una ocasió la dona havia utilitzat la targeta de crèdit d’una de les seves víctimes per a realitzar un reintegrament en un caixer automàtic i l’havia tornat al seu lloc per a no aixecar sospites.

Finalment, el 28 d’agost els investigadors van detenir la dona com a presumpta autora de cinc delictes de furt i un delicte d’estafa. L’arrestada va passar a disposició judicial i el jutge instructor la va deixar en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarta localitzar noves víctimes.

  

Redacció / Fotos: Arxiu