Detenen a Olesa dos homes per una pressumpta agressió sexual i amenaces

Imprimeix

La Policia Local d’Olesa va actuar en dos casos, un dels quals arran una agressió sexual a plena llum del dia

La primera de les detencions es va produir dijous 19 de juliol a un quart de 4 de la tarda, quan la Policia Local va ser alertada que un home estava amenaçant els treballadors del CAP i també a un menor. Quan la patrulla va arribar al CAP, l’home, que respon a les inicials A.S.G i és veí d’Olesa, va intentar colpejar un dels agents. Davant els fets els agents van procedir a la seva detenció. Segons han informat fonts de la Policia Local, l’home va continuar amenaçant els agents durant la tramitació de les diligències i va crear aldarulls a les dependències municipals.

img 20170802 114434

La segona detenció es va produir el mateix dia cap a les 5 de la tarda, per un presumpte delicte d’agressió sexual. Els fets es van produir a l’avinguda Francesc Macià cantonada amb el carrer República Argentina. La víctima va ser una jove de 19 anys, que va relatar als agents que mentre anava passejant per l’avinguda Francesc Macià, el detingut l’havia abordat i intimidat amb una navalla mentre li feia tocaments a les parts intimes.

La noia va poder demanar ajuda a diferents persones que hi havia a la zona, una de les quals va alertar la Policia Local. La parella de la víctima també va escoltar els crits d’auxili i va seguir l’home fins a un establiment del carrer Passeig del Progrés, on la policia va poder fer la detenció de l’individu, que és veí d’Esparreguera. Els agents també li van localitzar la navalla. Posteriorment, la Policia Local va comptar també amb el suport d’agents dels Mossos d’Esquadra.

Redacció / Fotos: Aj. Olesa de Montserrat-Arxiu