Ingressa a presó un viladecanenc per robatoris a la comarca i Garraf

Imprimeix

El lladre, amb 14 antecedents per delictes de la mateixa tipologia, intimidava les víctimes amb arma blanca perquè li lliuressin els diners de la caixa o els que portessin a sobre en aquell moment

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Gavà van detenir un home de 33 anys, nacionalitat espanyola i veí de Viladecans, com a presumpte autor de vuit robatoris amb violència i intimidació.

El fet que va motivar aquesta detenció es va produir el 6 de juliol d'enguany quan un repartidor de menjar preparat va patir un robatori amb violència i intimidació a la via pública, a Viladecans. Un home el va abordar quan sortia d'un immoble on havia portat una comanda de menjar i amenaçant-lo amb una arma blanca li va sostreure el telèfon mòbil i 175 euros en efectiu.

DiOH5GZX4AABEnk

Arran de la denúncia dels fets, els investigadors van identificar plenament l'autor del robatori i el van detenir quatre dies després del robatori, l'11 de juliol, a la mateixa població de Viladecans. Així mateix, les indagacions fetes pels investigadors han permès resoldre set robatoris violents més realitzats pel mateix autor, cinc al Baix Llobregat i dos al Garraf, a botigues, farmàcies i repartidors.

El detingut, amb 14 antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mosso d'Esquadra