Doble operació dels Mossos contra el tràfic de drogues a Cornellà

La policia va aturar un turisme el conductor del qual va detenir per portar 'una roca' de 50 grams de cocaïna; i en el decurs d’una inspecció administrativa mossos i Guàrdia Urbana van localitzar 20 quilograms d’haixix en una botiga de roba

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home de nacionalitat peruana, de 35 anys i veí de Viladecans, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 21 hores del mateix dia quan una patrulla dels Mossos d’Esquadra de paisà va aturar un vehicle, amb tres ocupants, als quals van reconèixer per tenir antecedents per delictes de diversa tipologia. Els agents van identificar els tres ocupants i quan van escorcollar el conductor li van localitzar amagat a la roba interior una peça de cocaïna en forma de roca. El pesatge i anàlisi posterior de la droga va determinar que els 50 grams de cocaïna eren de gran puresa i aquesta habitualment es destina al tràfic, prèvia adulteració amb substàncies de tall de diferent tipus per augmentar el pes i així obtenir més benefici econòmic. L’escorcoll del vehicle va permetre localitzar dos grams més de cocaïna, ja individualitzats i preparats per a la seva distribució.

Davant les evidències, els agents van comissar les substàncies estupefaents i van detenir el conductor del vehicle per un delicte contra la salut pública. El detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Cornellà que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Droga en una botiga

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Urbana de Cornellà, van detenir un home de nacionalitat marroquina, de 36 anys i veí de la mateixa ciutat, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 12 hores quan els agents feien una inspecció administrativa conjunta en un local amb activitat de comerç de roba. En el decurs de la inspecció els agents van observar una bossa que desprenia una forta olor a haixix i, a l’interior de la qual van trobar, distribuïts  en paquets, un total de quasi 20 kilograms. Acte seguit, els agents van detenir el responsable de la botiga i propietari de la bossa per un delicte contra la salut  pública.

180708 NdP 081 RPMS F Mossos dEsquadra Dos detinguts vinculats al trafic de drogues a Cornella de Llobregat

L’escorcoll de la resta del local realitzada amb el suport de la Unitat Canina de la Guàrdia Urbana de Cornella va permetre localitzar una peça més petita d’haixix, de 20 grams de pes i 550 euros en metàl·lic, procedents presumptament de la venda de substàncies estupefaents, motiu pel qual també els van comissar.

El detingut, amb sis antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix