Detenen dos passatgers a l'aeroport amb més de 15 kg de cocaïna

Imprimeix

La droga es trobava oculta en borses a l'interior de la roba i en paquets de refresc dissolubles en aigua

Efectius del Servei Fiscal de l'Aeroport Barcelona-el Prat, amb la col·laboració de l'Agència tributària, van detenir a dos ciutadans peruans, un home de 45 anys d'edat i una dona de 27, quan intentaven entrar a Espanya amb 15’536 kg de cocaïna.

Agents de l'Oficina d'Anàlisi i Recerca (ODAIFI) pertanyents a la Unitat Fiscal i Seguretat de la Guàrdia Civil de l’aeroport, van revisar l'equipatge dels dos passatgers el vol dels quals havia arribat a Barcelona procedent de Lima (Perú). Els agents van descobrir diverses borses amb una substància blanquecina en forma de pols, ocultes a l'interior de diverses peces de roba que portava dins del seu equipatge. També van trobar borses de refresc en pols dissoluble en aigua a les quals havien substituït el producte original per la substància estupefaent.

FOTO 3

FOTO 4

Després de ser analitzades amb reactius, va donar resultat positiu en cocaïna, motiu pel qual van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Les diligències juntament amb els detinguts van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 del Prat de Llobregat (Barcelona).

Redacció / Fotos: Guàrdia Civil