Dos detinguts per tràfic de drogues al Prat de Llobregat

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra van comissar als detinguts, que realitzaven l'intercanvi a plena llum del dia a la via pública, tres quilograms de marihuana i 8.850 euros

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació del Prat de Llobregat conjuntament amb la Policia Local del Prat de Llobregat van detenir dos homes de nacionalitat espanyola, de 25 i 30 anys, i veïns del Prat de Llobregat i l'Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues.

Els fets van tenir lloc quan els policies van identificar els ocupants de dos vehicles, poc després de les 17 hores i en ple carrer, mentre intercanviaven una bossa de dimensions considerables del maleter d'un vehicle a un altre, en el barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat.

Quan els agents van comprovar el contingut de la bossa van trobar tres quilograms de marihuana, motiu pel qual van escorcollar en profunditat el vehicle que presumptament havia vingut a fer la compra de la droga. En el seu interior, amagats, van trobar 8.850 euros en metàl·lic, destinats presumptament a la compra de la substància estupefaent.

Per tot plegat, els agents van detenir els dos homes per un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues. Els detinguts van passar l'endemà dels fets a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va determinar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix