A presó un cornellanenc per un robatori en un forn de pa a l'Hospitalet

Imprimeix

El detingut, amb quatre antecedents policials, va intimidar la treballadora de l'establiment amb una navalla per aconseguir els diners

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van detenir un home espanyol, de 45 anys i veí de Cornellà de Llobregat, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació, amb arma blanca, en un establiment comercial del municipi.

La investigació es va iniciar el 14 de maig quan els investigadors van tenir coneixement que s'havia produït un robatori amb intimidació, a última hora de la tarda, en un forn de pa a l'Hospitalet de Llobregat. Un home havia intimidat la víctima, una treballadora de l'establiment, amb una navalla i havia aconseguit robar els diners de la caixa enregistradora i fugir del lloc a peu cap a una estació de metro propera.

Les gestions practicades pels investigadors van permetre identificar el presumpte autor del robatori, un home amb quatre antecedents anteriors de la mateixa tipologia delictiva. Finalment, uns dies després, concretament el 23 de maig, els investigadors es van adreçar a les rodalies del domicili de la persona investigada, a Cornellà de Llobregat, i el van detenir com a presumpte autor del robatori amb violència i intimidació.

El detingut va passar a disposició judicial el divendres 25 de maig i la jutgessa de guàrdia de l'Hospitalet de Llobregat va decretar el seu ingrés a presó.

 

Redacció / Foto: Arxiu