Detenen el martorellenc Salvador Esteve, expresident de la Diputació

La policia espanyola ha arrestat altres 21 persones en una macrooperació contra el presumpte desviament de fons públics de l’ens supremunicipal

La Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la policia espanyola ha detingut almenys 22 persones en la macrooperació contra el presumpte desviament de fons públics de la Diputació de Barcelona. Segons fonts policials, entre els arrestats hi ha l’expresident de l’ens supramunicipal i exalcalde de Martorell, Salvador Esteve.

esteve salv 9103

Aquest dijous al matí, el Ministeri d’Interior ja havia avançat que es produirien una vintena de detencions. A banda, també s’estan produint una trentena d’escorcolls, tant en dependències de la Diputació de Barcelona com en altres punts de Catalunya, com a la Fundació Catmón a Reus o la seu de Plataforma Educativa, una agrupació destinada a ajudar els ciutadans en situació de risc, a Girona.

El jutjat investiga des de fa més d’un any un entramat pel qual s’hauria defraudat un mínim de dos milions d’euros a través de subvencions irregulars en matèria de cooperació al desenvolupament des de l’ens cap a un seguit d’entitats. El cas es troba sota secret de sumari.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix