Localitzen una plantació de marihuana en un pis incendiat al Prat

Els Mossos detenen els pares, amb sis fills menors, per tràfic de drogues i per un delicte de defraudació del fluid elèctric

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació del Prat de Llobregat van detenir un home i una dona de nacionalitat espanyola, de 33 i 32 anys, i veïns del Prat de Llobregat, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues i per un delicte de defraudació del fluid elèctric.

Els fets

Poc abans de les 8 del matí es va rebre un avís per un incendi en un domicili del barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat, on vivien els detinguts i els seus fills menors. Ràpidament diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques, Policia Local, Bombers i Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets on hi vivia la parella i els seus sis fills, tots ells menors d'edat,. La filla més petita, de només dos anys, no havia pogut sortir del pis, on el fum provocava una visibilitat nul·la i l'aire ja era irrespirable.

180523 NdP 059 RPMS F3 Mossos dEsquadra Marihuana pis crremat al Prat

180523 NdP 059 RPMS F2 Mossos dEsquadra Marihuana pis crremat al Prat

Immediatament els bombers van entrar-hi i van poder rescatar viva la nena. A continuació, tots els membres de la família van ser traslladats a un centre hospitalari per rebre l'atenció sanitària per inhalació de fum i diferents quadres d'ansietat.

Habitació-plantació

Quan els bombers van poder estabilitzar l'incendi, van observar com en una de les estances de l'habitatge hi havia una plantació de marihuana, motiu pel qual van requerir els mossos que van comissar més d'un centenar de plantes de marihuana i tota la infraestructura necessària per al seu cultiu, dues làmpades calorífiques, set transformadors/reactàncies, un filtre de carbó, un extractor i un quadre elèctric específic.El fet de manipular de forma fraudulenta la infraestructura elèctrica necessària per al cultiu de la marihuana podria haver estat la causa que va provocar l'incendi del pis.

Per tot plegat, els mossos van detenir la parella per un delicte contra la salut pública, concretament per tràfic de drogues i per un delicte de defraudació del fluid elèctric. Els detinguts seran citats en breu en seu judicial.

Paral·lelament, s'ha informat a la Direcció General d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència (DGAIA) sobre la situació i condicions de vida dels menors.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix